• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Mogelijkheden verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren. De stoffen zijn lichtdoorlatend en zorgen voor prachtig gefilterd licht. De achterzijde is altijd wit, voor een uniform beeld van buitenaf. 

Er zijn 3 bedieningsmogelijkheden:

  • Standaard met koordbediening. Hiermee kunt u de verticale jaloezie zowel neerlaten en optrekken als de cellen in en uitvouwen.
  • PowerTouch bediening. Met een 12 volt batterij motor, door middel van een witte kunststof stang met een druktoets. De op en neer toets is een eenvoudige bediening.
  • Simplicity. Met 12 volt batterij motor, door middel van een afstandsbediening waarop er maximaal 5 tegelijk bediend kunnen worden.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Zijn verticale jaloezieën iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk onze andere jaloezieën

Bekijk hier onze verticale jaloezieën

Jaloezieën keuken

Al 40 jaar hoogwaardige raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk Bece. B&C Raamdecoratie produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. En dat lukt al meer dan 40 jaar!

Mooie en innovatieve raamdecoratie

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht. Sunway is één van de grootste bedrijven op het gebied van raamdecoratie. Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor ieder huis.

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten