• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Mogelijkheden houten jaloezieën

Er zijn drie verschillende hout typen waar u uit kunt kiezen. Foamwood, Basswood, Abachihout zijn de hout typen. Foamwood is geschikt voor vochtige ruimtes. Daarnaast zijn er keuzemogelijkheden voor de bediening. U kunt kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. Houten jaloezieën gaan perfect samen met Woodweave blinds. Deze serie is uitgegeven in dezelfde kleurtinten, waardoor je de mooiste combinaties kan maken.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw woningaankleding! Zijn houten jaloezieën iets voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom!

Bekijk hier de houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Raamdecoratie met eigentijdse uitstraling

JASNO houten jaloezieën zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. JASNO maakt dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. De panelen kan je bijvoorbeeld ook geheel open zetten. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand.

Dé sfeermaker in een interieur

Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Zonnelux vindt namelijk dat ieder raam een sieraad verdient. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur en Zonnelux hebben voor ieder raam een passende oplossing. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat ze bij Zonnelux doen.

Mooie en innovatieve raamdecoratie

Sunway is ontstaan uit Jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht. Sunway is één van de grootste bedrijven op het gebied van raamdecoratie. Sunway is het eerste bedrijf die de eerste rolgordijnen en vouwgordijnen op de markt bracht. En ook tot vandaag de dag staat Sunway bekend met mooie en innovatieve raamdecoratie. En dat is niet zo gek, want Sunway raamdecoratie is niet alleen heel praktisch, maar ook een aanvulling voor in huis.

Al 40 jaar hoogwaardige raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk Bece. B&C Raamdecoratie produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. En dat lukt al meer dan 40 jaar!

Ruim assortiment met voor ieder wat wils

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnenzonwering en raamdecoratie dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De collectei van Multisol bestaat uit rolgordijnen, plisségordijnen, duettes, vouwgordijnen en jaloezieën. Multisol biedt raamdecoratie in veel verschillende soorten, maten en stijlen. Ze hebben een ruim assortiment, voor ieder wat wils. Dé sfeermaker in een interieur Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Zonnelux vindt namelijk dat ieder raam een sieraad verdient. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur en Zonnelux hebben voor ieder raam een passende oplossing. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten