• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

JASNO betekent in het Pools: ‘licht’ en ‘helder’. Jeroen gaf de traditionele shutter qua look & feel een eigentijdse uitstraling, onder meer door verzonken scharnieren te gebruiken. Het bedrijf is uitgegroeid tot de grootste shutter leverancier en shutters zijn een begrip op de woonstoffering markt.

Shutters

JASNO shutters zijn bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. JASNO Shutters zijn ook nog dé ideale zonwering voor binnen om licht en privacy te regelen, bijvoorbeeld om een laagstaande zon buiten te houden. Je kunt de lamellen kantelen en zo in elke gewenste stand draaien. De panelen kan je bijvoorbeeld ook geheel open zetten. Zo zet je het zonlicht in één beweging naar jouw hand. De JASNO shutters zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. Daarnaast zijn de shutters verkrijgbaar in hout en kunststof. Kunststof is perfect voor de badkamer. Ben je benieuwd wat de shutters van JASNO te bieden hebben? Kom naar de showroom van Rhetap!

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur passende raambekleding te vinden is. Bent u benieuwd wat JASNO u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk JASNO en hun shutters. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op