• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Plisséhor voor het raam

Deze raamhor heeft geplisseerd gaas. Hierdoor vouwt de hor zich op in een klein frame. De bediening in verticaal, de hor doe je dus van boven naar beneden open. De plisséhor hebben we in een voorzethor of inklemhor. Een voorzethor zet je voor je raam vast, een inklemhor klem je vast in je raam.

Raamrolhorren

Raamrolhorren rollen zich op in een kleine cassette. De horren hebben een magneetsluiting. De raamrolhorren bestaan uit twee varianten. Een comfort en een super+. De super+ is een luxere uitgave van de comfort. De super+ heeft een schuifvergrendeling in plaats van een magneetsluiting. Daarnaast is deze hor windvast, het horgaas zit vast in de geleiders. Ook zit er een veervertrager ingebouwd waardoor het gaas langzaam de cassette in rolt.

Vaste raamhor

Deze hor zit vast in het raam. Het horgaas is strak getrokken langs het frame. Een vaste raamhor kan gemakkelijk gezet worden op verschillende raamsoorten. Er zijn drie varianten van de vaste raamhor. Een inklemhor, voorzethor of veerstifthor. Een voorzethor zet je voor je raam vast, een inklemhor klem je vast in je raam. Een veerstifthor is gemakkelijk te plaatsen met vier veerstiften. Zo komt er geen druk op de raamkurk.

Bekijk hier onze raamhorren

Horren
Plisségordijnen

Continu werkend aan innovatie

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux zonwering in eigen fabriek in Nederland, ook de fractions. Unilux beheerst alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit zorgt ervoor dat Unilux altijd de beste kwaliteit maatwerk kan leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Unilux werkt continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van zonwering waarborgt.

Bekijk onze hordeuren

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten