• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Rolhordeur

Een rolhordeur wordt aan de zijkant van je deur bevestigd. Het horgaas rolt zich op in de cassette. De cassette is 42,5 mm. Dit een kleine cassette waar u geen last van hebt. Veel horren werken van beneden naar boven, maar rolhordeuren werken van links naar recht. De rolhordeuren hebben een magneetsluiting om de hordeur te sluiten.

Plissé hordeuren

Plisse hordeuren zijn geschikt voor draaideuren en schuifpuien. Met een plissé hordeur wordt het horgaas opgevouwen in plaats van opgerold. Hordeuren die op deze manier te openen zijn, kun je gebruiken voor deurkozijnen van hout, aluminium, kunststof of één schuifpui. Het is natuurlijk uitermate logisch dat je niet altijd het horgaas voor je deur hebt. Het horgaas wordt verstopt door de speciale twistlock, waardoor het gaas netjes zit opgevouwen in de cassette. Naast een enkele plissé hordeur hebben we bij Rhetap ook dubbele plissé hordeuren. Deze hordeuren schuiven naar elkaar toe. In het midden zit een sterke magneetsluiting zodat de hordeuren tegen elkaar gekoppeld kunnen worden. 

Vaste hordeur

Een vast hordeur is zeer geschikt voor een schuifpui. Vaste hordeuren zitten in een scharnierend frame die opgehangen kan worden voor de deur. Een vaste hordeur is ideaal wanneer je huisdieren in huis hebt. De handvaten zijn gemaakt van RVS. Dat betekent dat de handvaten niet roesten. 

Schuifhordeur

Bij een schuifhordeur is het gaas opgespannen in een schuivend frame. Een schuifhordeur kan je gemakkelijk voor de open ruimte schuiven. Ook deze hordeur is zeer geschikt wanneer je huisdieren hebt. Daarnaast hebben de schuifhordeuren RVS handvaten. Hierdoor gaan de handvaten jaren mee.

Bekijk hier onze hordeuren

Continu werkend aan innovatie

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux zonwering in eigen fabriek in Nederland. Unilux beheerst alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit zorgt ervoor dat Unilux altijd de beste kwaliteit maatwerk kan leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. De beste kwaliteit, dat is een zaak waar Unilux zeer trots op is.

Bekijk onze raamhorren

1

Wij maken van uw huis een écht thuis

2

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

3

Vakkundig team

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten