• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Het Nederlandse bedrijf is in Tilburg van start gegaan. Eind jaren 80 is Estillon gekocht door de heer Bosveld sr. en gevoegd bij groothandelsbedrijf Bohama, waar Saffier en Floor-US ook aan toebehoorden. Estillon en Floor-US zijn in 2011 een bedrijf geworden. Tegenwoordig is Estillon één van de toonaangevende fabrikanten van ondertapijten en ondervloeren.

Karpet stop

Een mooi vloerkleed in huis geeft sfeer. Belangrijk is dat het vloerkleed op zijn plaats blijft liggen en niet gaat glijden. Een anti slip onderkleed voorkomt dat uw vloerkleed verschuift.  De Luxerton serie van Estillon biedt de oplossing. Een karpet stop van Estillon verlengt de levensduur van het karpet, is milieuvriendelijk geproduceerd en is 100% recyclebaar. De karpet stops van Estillon zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming. De Luxerton antislip collectie bestaat uit een viertal onderkleden met ieder hun eigen kenmerken. 

Bij Rhetap vinden we dat voor elk interieur een passende karpet stop te vinden is. Bent u benieuwd wat Estillon u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Estillon en hun ondertapijten en ondervloeren. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op