• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Zet de puntjes op de i
Je interieur kan nog zo mooi zijn, als de vloer, raambekleding of het kleed er niet bij passen blijft het toch zonde van het totaalplaatje. Terwijl je met stoffering juist het puntje op de i zet als het gaat om het stylen van je huis. Ga maar na, een warme houten vloer in visgraatmotief geeft een heel ander beeld dan een pvc-vloer in een betonlook.

Raambekleding
Stoffering maakt je huis dus bovenal sfeervol. Maar het heeft ook allerlei fijne praktische eigenschappen. Zo draagt raambekleding bijvoorbeeld bij aan een goede akoestiek. Het isoleert, biedt privacy én je kunt de lichtinval regelen. Neem de houten jaloezieën die je nu veel ziet. Schuin naar beneden gedraaid krijg je een totaal andere lichtinval dan wanneer je de jaloezieën als het ware naar het plafond laat wijzen.

Grootste showroom in de regio
Duidelijk is dus dat woningstoffering een onmisbare factor is in je interieur, maar waar kies je voor? Bij ons in de showroom vind je alle soorten vloeren, raambekleding en raamdecoratie, vloerkleden en behang onder één dak. Handig voor het maken van je keuze, want je kunt alles direct bij elkaar zien, voelen en vergelijken. Wat uiteindelijk de juiste keuze is, is afhankelijk van je wensen, je interieur en natuurlijk de indeling en bouwstijl van je woning. We helpen je graag bij het maken van het totaalplaatje dat aan al je wensen voldoet.

Vakkundige montage
Kom je er in de showroom niet uit? Geen probleem. We komen graag bij je langs voor een persoonlijk advies. Als je een keuze hebt gemaakt gaan onze stoffeerders voor je aan de slag. Zodra de bestelde producten binnen zijn, komen we langs om alles te monteren en de vloeren te leggen. Daar heb je dus geen omkijken naar.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op