• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Losse panelen
Durf te spelen met mooie stoffen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor losse gordijnpanelen die je door een dubbele rails of roede achter elkaar langs kunt schuiven. Niet alleen kun je dan mooie patronen of kleuren combineren, maar ook verschillende stofdiktes zoals een mooie dunne inbetween en een meer verduisterende gordijnstof. Zo kun je heel gemakkelijk de lichtinval of inkijk bepalen. Ook als je geen losse panelen wilt is een inbetween-stof overigens een hele fijne optie.

Rijke gordijnstoffen
Grote raampartijen vallen op. Kies dan ook gerust voor opvallende stoffen. Door kleuren of patronen, of ‘gewoon’ door het soort materiaal. In onze showroom vind je een groot assortiment gordijnstoffen. Prachtig zijn de collecties van Eijffinger (bekend van het behang), Kobe en mode-ontwerper Mart Visser. Daar ben je de komende tien jaar niet op uitgekeken.

Fractions aluminium shutters
Geen fan van gordijnen? Dan zijn er natuurlijk allerlei alternatieven, zoals (houten) jaloezieën, duettes en rolgordijnen. Waar ik zelf heel enthousiast over ben zijn de Fractions aluminium shutters. Fractions bestaan uit twee panelen met een schuifmechanisme, waardoor je kunt spelen met de lichtinval. Waar de sleuven van Fractions eerder vrij rechte vormen hadden, heeft een samenwerking met designer Osiris Hertman nu verschillende gave patronen opgeleverd en het is zelfs mogelijk om de beide panelen in verschillende kleuren uit te voeren. Een sterk Nederlands product dat zeker gezien mag worden.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Sunway-gordijnen

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op