• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Klassieker
Een prachtige klassieke visgraatvloer die toch onderhoudsvriendelijk is en perfect is in combinatie met vloerverwarming? Dat kan met pvc. Pvc is sterk, onderhoudsarm en bijzonder comfortabel en geluiddempend. Maar het grootste voordeel, vind ik als stylist uiteraard, is dat het in alle uitstralingen kan worden uitgevoerd: hout, beton of tegels. Op het oog meestal niet van echt te onderscheiden. Voor visgraat kiezen de meeste mensen uiteraard voor zo dicht mogelijk bij het origineel: de houtlook.

Elke vloer uniek
Onze pvc-vloeren worden gelegd in stroken met een natuurgetrouwe houtstructuur. Doordat er geen regelmatig terugkerend patroon is, krijgt iedere vloer daardoor een uniek karakter. Zoek je die authentieke jarendertiglook, dan is het slim om je pvc-visgraatvloer uit te voeren met een band of bies langs de wanden. Maar ook in een strak en minimalistisch interieur komt de visgraatvloer fantastisch tot zijn recht.

Veelzijdig visgraat
Pvc is dus prima geschikt om in visgraatmotief te leggen. Maar er zijn meer patronen. Denk bijvoorbeeld aan de Hongaarse punt. Bij dit patroon worden de planken schuin afgesneden, waardoor de vloer een strakke belijning krijgt en een stuk speelser oogt. Lang niet zo klassiek als je in eerste instantie dacht! Je kunt eindeloos blijven variëren met een visgraatvloer. Pvc is uiteraard niet het enige geschikte materiaal. Ook hout, tegels en marmer kunnen worden gelegd in een visgraatmotief. Zo creëer je echt een unieke stijl.

Hoe staat het bij jou?
In de showroom liggen onze voorbeeldvloeren al klaar, zodat we direct kunnen laten zien welke vloer in een bepaalde ruimte past. En dat is niet het enige. Op afspraak kunnen wij ook bij je thuis langskomen. Dan nemen we onze voorbeeldvloeren mee en kan je direct zien hoe een vloer in jouw huis staat. Realistischer dan dat wordt het niet. Doordat de vloeren worden gelegd door onze eigen vakmensen ben je bovendien verzekerd van een perfect eindresultaat.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op