• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Intens zwart
Een mooi voorbeeld is het prachtige zwarte Allura-pvc van Forbo in de kleur Charcoal Solid Oak. Deze zwarte vloer is niet alleen erg gaaf om te zien, maar ook heel onderhoudsvriendelijk doordat het pvc een harde toplaag heeft. In tegenstelling tot andere zwarte vloeren, waarop je krassen gaat zien of doffe plekken, blijft je vloer daardoor langer mooi. Tip: leg hem in de hongaarse punt, dat oogt rustiger en strakker.

Hexagontegels zonder naden
Een vloersoort die, ten onrechte, een slechte naam heeft is vinyl. Veel mensen denken dan aan de vloeren van vroeger, maar anno 2020 is vinyl een duurzame, betaalbare én onderhoudsvriendelijke keuze. Perfect in combinatie met vloerverwarming. En door de grote banen van 4 meter kun je een mooie, bijna naadloze vloer leggen. Een tip dus als je een betonlook mooi vindt! Nou is vinyl verkrijgbaar in allerlei dessins, maar wil je een statement maken dan is de Moduleo moods-vloer met hexagonpatroon een aanrader. In onze showroom hebben we deze gecombineerd met een rustiger patroon, waardoor je een mooi accent in een hoek van de ruimte krijgt. Maar ook kamervullend is deze hexagontegellook een echte eyecatcher.

Twijfel je over een vloerkeuze? Bel dan eens naar Rhetap en vraag naar onze interieurstylist Evert-Jan. Hij adviseert je graag en kan zelfs op afspraak aan huis langs komen.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Grijze-PVC-vloer

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op