• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

In het Oost-Westfaalse Steinhagen heeft Interstil een omgeving gecreëerd waarin zij hun ideeën tot succesvolle innovaties kunnen uitwerken. Interstil is één van de toonaangevende fabrikanten van gordijnstangen, binnenloop systemen en techniek voor vlakgordijnen. Denk ook aan gordijnroedes, rails en binnenloop systemen.

Rails en gordijnroede

Het plaatsen van een gordijn met een prachtige gordijnroede geeft sfeer en uw interieur een luxueus gevoel. De gordijnroedes van Interstil zijn in vele materialen en woonstijlen te verkrijgen. Het gordijn en het gordijnroedes wordt afgestemd op uw persoonlijke interieurwens. Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm een passende rails, stang of gordijnroede. De gordijnroedes maken wij op maat. In ons assortiment: edelstaal, edel messing, ijzer, natuurlijk hout en Spankabel. De producten van Interstil zijn innovatief, familiair en design-georiënteerd vervaardigd. Interstil streeft er dagelijks naar productverbetering.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur de juiste gordijnroede te vinden is. Bent u benieuwd wat Interstil u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Interstil en hun gordijnroedes. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op