• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De impact op het milieu wil Hamat zoveel mogelijk beperken. Hamat houdt zich bezig met de ontwikkeling van duurzame producten, productiemethodes en procedures om afval te beperken en het energieverbruik te verminderen. Hamat is één van de toonaangevende fabrikanten van matten, lopers, trapmatten en (natuur)tapijten. Hamat is onderscheidend, compleet en speelt in op de laatste trends.

Matten

Hamat biedt voor ieder segment een brede collectie matten. Het is maar net waar u naar op zoek bent. Een schoonloopmat biedt de beste binnen oplossing voor entree en uitgang. Zoekt u een sterk absorberende mat? Een wasbare mat is dan de beste oplossing. Deze mat heeft een uitstekende vuil- en vochtopname, met als gevolg schone en droge voeten na binnenkomst. De Hamat naad viltmatten en rollen zijn uiterst geschikt om het grove vuil van de schoenen af te schrapen. Hamat matten zijn van uitstekende kwaliteit, geschikt voor maatwerk en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bij Rhetap vinden we dat bij elk interieur een passende mat te vinden is. Bent u benieuwd wat Hamat u te bieden heeft? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid geven advies over het merk Hamat en hun matten. We beantwoorden al uw vragen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op