• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team
Behangcollectie-Rhetap

“Superenthousiast waren we toen de prachtige Khrôma-behangboeken van het merk Masureel binnen kwamen. Boordevol stalen van de mooiste behanglijnen die het Belgische merk te bieden heeft. Masureel is door het brede aanbod van stijlen en kleuren een mooie toevoeging op ons aanbod.”

Kunstige wandbekleding
“Het fijne aan behang is dat het ontzettend veelzijdig is. Helemaal van nu zijn de grote, kamervullende dessins. Denk aan dieren- en jungleprints of fotobehang. Ook heel leuk is een strak, grafisch dessin. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is tegenwoordig op behang te krijgen. Bekleed er een hele muur mee of kies – heel hip momenteel – ervoor om slechts een paar banen aan te brengen. Bijvoorbeeld achter de bank, aan het eind van een gang of gewoon als onderbreking van een lange muur in je woonkamer. Hiermee maak je een statement in je interieur.”

Khrôma by Masureel
“De veelzijdigheid van behang zie je bij Khrôma by Masureel heel mooi terug in hun behangcollecties. Masureel is een Belgisch familiebedrijf dat al jaren behang maakt met de meest uitgebreide kleurencombinaties, innovatieve texturen en handgemaakte ontwerpen. Nieuw zijn de op Japan geïnspireerde Kimono-lijn, met daarin onder meer verfijnde bloesem- en bamboedessins, en de Agathe-lijn, die is geïnspireerd op de roaring twenties. Maar ook als je liever een behang in een effen kleur of met een rustig linnenstructuurtje wilt kun je bij Masureel prima slagen.”

“Als je de nieuwe behangboeken doorbladert dan zien de collecties er luxe en duur uit, maar niets is minder waar. Doordat Masureel haar ontwerpen uitvoert in vliesbehang zijn ze heel betaalbaar. Een mooi alternatief dus voor de vele duurdere behangmerken.” Wie op zoek is naar behang kan bij Rhetap terecht voor een totaal interieuradvies. Evert-Jan en zijn collega’s hebben ruime ervaring met interieurstyling en kunnen je door het ruime aanbod in onder meer vloeren, raam- en vloerbekleding meteen voorzien van een totaal interieuradvies.”

masureel-cabinet

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op