• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Inbouwkast
Zeker op de slaapkamer is de inbouwkast met grote, kamerhoge schuifdeuren helemaal ingeburgerd. Bij onze maatwerkkasten kan bijna alles worden aangepast: de hoogte en indeling, maar ook de kleur, materialen, deuren en handgrepen. Dat betekent dus lekker veel mogelijkheden. Ook voor andere plekken in huis!

En-suitedeuren
Wat dacht je van een kast om je en-suitedeuren heen? Een slimme, ruimtebesparende oplossing die er ook nog eens te gek uitziet. Met deurtjes, zodat je alles uit het zicht hebt, of open met her en der een kunstwerk of een mooie herinnering die je wilt laten zien. Past perfect in een jarendertigwoning, maar misstaat ook zeker niet in een nieuwbouwhuis.

Televisiekast
In het verlengde hiervan kun je een maatwerkkast ook inzetten als tv-meubel. Met draaideurkasten van Allure creëer je een meubel met gigantisch veel opbergruimte. Ideaal voor het opruimen van speelgoed, kussens, je film- of gamecollectie of bijvoorbeeld je boeken.

Boekenkast
Over boeken gesproken; wij kunnen de boekenkast van je dromen voor je ontwerpen. Perfect op maat voor jouw verzameling.

Woonkast
Of wat dacht je van een kast in de keuken. Hiermee creëer je een eyecatcher in je huis én heb je meteen een extra voorraadkast binnen handbereik. Een slimme oplossing voor wie kleinbehuisd is.

Wasmachinekast
Iets praktisch? De wasmachinekast. Je kunt je wasmachine en droger op hoogte netjes wegwerken achter een deur én je kunt lades toevoegen voor je wasmiddelen of een uittreklade voor je wasmand. Interieur

Accessoires
Er zijn ook allerlei handige accessoires verkrijgbaar. Denk aan lades, verlichting en (uittrekbare) rekken voor je broeken, schoenen, riemen en stropdassen. Mijn favoriet is de uittrekspiegel. Die neemt amper ruimte in binnen je kast en kun je in uitgetrokken staat 180 graden draaien, zodat je je outfit van alle kanten kunt bekijken.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op