• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Nieuw in de winkel
Al in de entree word je als klant verwelkomd met een indrukwekkende banier met papegaaien erop. De bontgekleurde vogels en het bladermotief van deze stof staat symbool voor de trends van dit moment: dierenprints, natuurlijke motieven en kleur. Maar ook in de showroom kun je je hart ophalen, want we hebben nogal wat prachtige nieuwe collecties binnengekregen de afgelopen tijd.

Moooi 3D-behang
Onze absolute favoriet van het moment is een 3D-behang. Het wereldbekende behangmerk Arte lanceerde onlangs samen met het Nederlandse succeslabel Moooi een unieke behangcollectie die is geïnspireerd op uitgestorven diersoorten. In het behang komen prachtige combinaties van kleuren, eigenschappen en textuur van de huid weer tot leven. In het rijke behang zijn materialen met een luxe uitstraling verwerkt, zoals suède, metaalfolie, papierweefsel, ruwe jute en moiré textiel. Hierdoor is het behang niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens geluiddempend. Het is bovendien eenvoudig aan te brengen.

Natuurlijke inspiratie
Ook in onze nieuwe gordijncollecties zien we prachtige dierenprints voorbij komen. De zebraprint is helemaal on trend. Maar ook de grote bloemenmotieven en bladeren komen veel terug. Ontwerpers laten zich duidelijk inspireren door de natuur. Zelfs de manier van gordijnen ophangen wordt beïnvloed door de natuur, want momenteel is de waveplooi veelgevraagd. Met speciale gordijnrunners zorgen we ervoor dat de gordijnstof altijd in een perfect vloeiende golf hangt. Dit geeft een strakke uitstraling voor zowel gordijnen als inbetweens.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op