• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

De mooiste merken
Perletta bijvoorbeeld maakt fantastische handgeweven vloerkleden in een aantal basis-series. Zoals de Cable-kleden, die uit strak geweven kabels bestaan met verschillende kleurschakeringen. Andere merken zijn onder meer STG (met onder meer hoogpolige vloerkleden), Eurogross en Brink & Campman. Deze laatste is een Nederlands merk dat voortdurend nieuwe, modieuze collecties bedenkt volgens de laatste trends. Zoek je iets totaal unieks? Dan hebben we vloerkleden in de collectie van het bekende merk Louis de Poortere: een echt luxe merk uit België en één van de oudste op het gebied van het vloerkleden (uit 1859!).

Gewaagde prints en kleuren
De keuze voor vloerkleden wordt door de jaren heen steeds gewaagder. Mensen durven vaker te kiezen voor meerkleurige karpetten en prints. Botanische prints zijn bijvoorbeeld al een tijdje helemaal hot, net als geometrische vormen als driehoekjes, cirkels en ruiten. Ook felle kleuren zien we steeds vaker terug. Je moet dan natuurlijk wel een beetje durven! En wil je zeker weten dat je de juiste kleur kiest? Of maat, want ook dat kan behoorlijk precies komen. Als we het kleed voorradig hebben, dan krijg je hem gewoon op zicht mee naar huis.

Praktisch én modieus
Vloerkleden zijn niet alleen heel mooi, ze zijn ook nog eens praktisch. Als je trendy (houten) jaloezieën in huis hebt en een harde vloer, dan is de kans groot dat de akoestiek bij jou in huis niet best is. Een vloerkleed in de zithoek of eethoek kan dan een echte lifesaver zijn. Want over het algemeen geldt: hoe meer zachte (stoffen) materialen je in huis hebt, hoe beter de akoestiek. Wist je trouwens dat al onze prachtige vloerbedekkingen ook kunnen worden uitgevoerd in een kleed? Onze vakmensen maken de stof op maat en zorgen voor een nette afwerking met een bies in leer, linnen of katoen. Of ze werken het kleed onzichtbaar af. Alles is mogelijk!

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op