• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Onze stylist Evert Jan geeft je 3 tips voor de inrichting van de slaapkamer.

  • Kies een startpunt. Bij styling is het altijd fijn om een uitgangspunt te hebben. Dat kan het nieuwe bed zijn dat je hebt aangeschaft, maar het kan ook een schilderij zijn of een behang dat je mooi vindt. Vanuit die basis kun je dan de rest uitzoeken: vloer, behang, gordijnen, wat je maar wilt veranderen. Neem een staaltje of foto van dat item mee naar onze showroom en we helpen je om de mooiste combinatie te maken.
  • Durf te combineren. Over combinaties gesproken; anno 2020 mag eigenlijk alles met elkaar gecombineerd worden. Oud met nieuw, modern en klassiek, niets is te gek. Behang hoeft ook al lang niet meer kamerbreed te worden aangebracht. Een mooie baan opvallend behang achter het hoofdbord is een mooi statement in je nieuwe kamer.
  • Ga voor de trends van weleer Helemaal terug van weggeweest: vloerbedekking. Zeker in de slaapkamer geeft een heerlijk dik tapijt een prachtige luxueuze uitstraling. Wie wil nou niet met warme voeten uit bed stappen? Nog zo’n oude bekende die we nu weer terug zien zijn de slepende gordijnen, die iets over de vloer liggen. In de woonkamer niet altijd praktisch, maar prachtig voor in de slaapkamer.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op