• Persoonlijk advies op maat
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Vakkundig en specialistisch team

Eigenlijk kun je er niet meer omheen: pvc is dé vloer van dit moment. Pvc is namelijk niet alleen eigentijds, maar ook sterk van kwaliteit. Dat is gelijk ook het grootste voordeel. Je krijgt niet snel beschadigingen in de vloer, ook niet bij intensief gebruik. Dat maakt pvc zeer geschikt als vloer in de huiskamer.

Verwarming of koeling
Pvc-vloeren zijn ook goed te combineren met vloerverwarming. Nu woningen massaal van het gas af worden gehaald, is dat een ideale eigenschap. Daarmee ben je in ieder geval goed voorbereid op de toekomst. Andersom werkt dat trouwens hetzelfde. Sommige huizen bevatten vloerkoeling. Simpelweg: een airco voor in de vloer. Ook dat werkt prima met pvc. Qua temperatuur zit je met pvc dus goed!

Design
Natuurlijk zijn de voordelen niet alleen functioneel. Ook de looks van pvc zijn erg goed. De vloeren zijn er in allerlei uitstralingen, maar hebben één overeenkomst. Ze hebben allemaal een natuurgetrouw dessin. Nauwelijks van echt te onderscheiden. Een houten vloer voelt als een houten vloer, en beton lijkt daadwerkelijk op beton. Behalve in onderhoud, want een pvc-vloer is veel gemakkelijker te onderhouden. Even stofzuigen is al voldoende om de vloer in goede staat te behouden. Dat is dus ideaal.

Investering
Er zijn natuurlijk ook nadelen. In vergelijking met laminaat of vloerbedekking is pvc een stuk duurder. Daarentegen gaat een pvc-vloer veel langer mee. Het is een investering waar je over tien jaar nog steeds profijt van hebt. Die kans is bij laminaat een stuk kleiner.

Twijfels over pvc?
Bel dan eens naar Rhetap en vraag naar Evert-Jan. Op afspraak komt hij bij je langs voor een adviesgesprek aan huis. Een rondje door het huis geeft mij al een goede indicatie van jullie woonstijl, maar door met elkaar te praten achterhaal ik pas echt wat jullie willen. Dan zien we gelijk of pvc wat voor jullie is. Voor je het weet zeg je dan ‘ja’ tegen pvc.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

rhetap pvc vloer

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op